Wat is Brand Awareness en hoe kan POS materiaal je daarbij helpen?

Posted by Ellen Cogghe on Feb 5, 2019 6:00:00 PM


 

Brand Awareness creëren lijkt misschien wel makkelijk maar is het niet. Jij wilt dat de consument aan jou denkt bij een aankoop. Met zoveel verschillende merken is dit niet vanzelfsprekend. Hoe zorg je ervoor dat jij in het geheugen gegrift staat bij de consument?

 

Read More

BRC verpakkingscertificaat opent nieuwe deuren voor COSA

Posted by Ellen Cogghe on Jan 31, 2019 6:00:00 PM


 

Onze divisie COSAPACK kreeg gisteren goed nieuws! Na maandenlange harde werk werd COSA beloond met het BRC verpakkingscertificaat.

Read More

6 simpele tips om je brand management naar een hoger niveau te tillen

Posted by Ellen Cogghe on Jan 29, 2019 6:00:00 PMWat als je brand management een dipje krijgt? Dat je voldoet aan alle voorwaarden: een mooi logo, een sterke identiteit, een vaste strategie, ... maar dat je het gevoel hebt dat je nog verder kan gaan. Lees hier 6 simpele tips om je brand management te verbeteren. En nee, ze zullen je geen duizenden euro's kosten.

Read More

Crea Printing in het Grafisch Nieuws

Posted by Ellen Cogghe on Jan 24, 2019 4:58:46 PM

 

Crea Printing in het Grafische Nieuws met de Hybrid Software. Of hoe de implementatie de werking bij Prepress efficiënter maakte.

Read More

Hoe kan je je omzet verhogen met POS materiaal?

Posted by Ellen Cogghe on Jan 16, 2019 5:07:07 PM

 

 

POS materiaal ofwel Point Of Sales materiaal is alles wat de verkoop van producten ondersteunt in het winkelpunt. Voorbeelden hiervan zijn displays, stickers, bordjes, ...

Veel denken dat POS verleden tijd is, dat je beter je budget online besteedt. Hier lees je waarom je beter overweegt je budget te verdelen over online en offline communicatie.

 

 

 

Read More

Wat te doen als je product niet verkoopt?

Posted by Ellen Cogghe on Jan 7, 2019 11:12:52 AM

 

Elk bedrijf heeft er wel, een product dat niet verkoopt. In marketingtermen wordt het een 'dog' genoemd: een product dat nog winstgevend is en er alles uithalen totdat het geld gaat kosten. In deze blog enkele tips om je product nog een boost te geven.

Read More

Merklancering: hoe je een impactvolle eerste indruk maakt

Posted by Ellen Cogghe on Jan 2, 2019 2:00:00 PM


 

Elke dag worden nieuwe merken gelanceerd. Sommige worden opgemerkt, andere niet. Hoe zorg je ervoor dat je bij degene zit die opgemerkt worden? En vooral opgemerkt door de mensen die jij wilt dat ze je zien?

Read More

Laat je merk opvallen op café met POS-materiaal

Posted by Ellen Cogghe on Dec 26, 2018 9:45:03 AM

 

Ken je het gevoel als je op café zit en niet weet wat je moet drinken? Nogmaals? 

Je weet dat de wijn niet zo lekker is van eerdere bezoekjes, de cocktails zijn te duur en bier..... Nou ja, ze hebben je favoriet niet. Je vraagt je vrienden wat ze gaan drinken, maar ze zijn druk bezig met praten over wat er gisteravond is gebeurd. En dan komt de ober en je bestelt wat er in je hoofd opduikt: 

Eén cola, alstublieft.

Read More

4 communicatie methodes om merkloyaliteit te verhogen

Posted by Ellen Cogghe on Dec 14, 2018 10:45:08 AM

 

 

Klanten zijn niet meer loyaal aan hun merk. In deze vluchtige maatschappij proberen mensen al snel eens iets nieuws en is het als merk moeilijk om loyale klanten over te houden. Door deze punten te verbeteren, kom je al een heel eind verder.

 

 

 

 

Read More

Subscribe Here!

Recent Posts